Velkommen til vårt designstudio basert i Oslo!

Vi er et team av lidenskapelige kreative personer som spesialiserer seg innen ulike designtjenester, inkludert merkevarebygging, grafisk design, UX-design, UI-design og reklame.

Vårt studio er dedikert til å levere designløsninger av høy kvalitet som oppfyller våre kunders unike behov og målsetninger. Vi tror at godt design kan ha en betydelig innvirkning på en brands suksess og vekst, og vi streber etter å hjelpe våre kunder med å oppnå nettopp det.

I vårt studio jobber vi tett med våre kunder for å forstå deres visjon og mål, og vi sikrer at våre design effektivt formidler deres budskap og verdier. Enten det dreier seg om å utvikle en ny merkevareidentitet, designe en brukervennlig nettside eller skape iøynefallende markedsføringsmateriell, nærmer vi oss hvert prosjekt med entusiasme, kreativitet og oppmerksomhet på detaljer.

Vårt team består av erfarne designere som er eksperter på sine respektive områder, og de bringer med seg mangfoldige perspektiver og ferdigheter til hvert prosjekt. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på de nyeste designtrendene og teknologiene for å sikre at våre kunder mottar de mest innovative og effektive løsningene.

Takk for at du vurderer vårt designstudio for ditt neste prosjekt. Vi ser frem til muligheten til å jobbe med deg og gi liv til din visjon.

Hva vi gjør:

BRANDING

Forskning og innsikt
Merkeplattform
Logo design
Visuell identitet
Navngivning

INNOVASJON

UX / UI
Kreative konsepter
Digitale produkter
Kommunikasjonsstrategi
Mulighetskartlegging

PRODUKSJON

Digitalt innhold
Utskriftsmateriale
Webdesign
Bevegelsesdesign
Presentasjonsmateriell

Møt grunnleggeren:

Alis Chetreanu

alis@uxtremely.com
Do you want to discuss how can we I help you expand your business?
Book a meeting